Wat is een goed boekhoudprogramma voor iPad?

Er zijn laptopmensen en er zijn tabletmensen. Zowel tablets als laptops hebben voordelen en nadelen. Een tablet is bijvoorbeeld gemakkelijk te bedienen met een aanraakscherm en biedt veel mogelijkheden, zoals internetten of films bekijken. Het besturingssysteem van een iPad is speciaal ontwikkeld om er heel eenvoudig mee om te gaan. De drempel om het te gebruiken, is minder groot dan bij een laptop die vooral voor zwaardere apps geschikt is. Daarnaast is een iPad heel mobiel te gebruiken. U neemt het overal met u mee. Eventuele nadelen van een iPad zijn dat u minder aansluitingen en opslagruimte hebt, er op het kleinere scherm wat minder kan worden weergegeven en het iets minder geschikt is voor tekstinvoer.

Kenmerken van een goed boekhoudprogramma voor iPad

De genoemde nadelen zijn niet onoverkomelijk. Met een goed boekhoudprogramma voor iPad werkt u in de cloud en legt de lokale opslag u geen beperkingen op. U maakt daarbij gebruik van de rekenkracht en van de opslagruimte van de aanbieder. Hierdoor loopt alles altijd soepel en kunt u steeds aan uw gegevens, op voorwaarde dat u over een internetverbinding beschikt. Dat kan een wifiverbinding zijn, maar ook een mobiel netwerk behoort tot de mogelijkheden. Het via het aanraakscherm inputten van veel tekst kan storend zijn, maar dat lost u eenvoudig op door een draadloos toetsenbord te gebruiken.

In ieder geval is het wel belangrijk dat het boekhoudprogramma voor iPad alles netjes weergeeft op het kleine scherm. Dat kan op twee manieren. Sommige aanbieders bieden een app die u kunt gebruiken om met het boekhoudprogramma voor iPad aan de slag te gaan. Bij andere boekhoudprogramma’s dient u naar een website te surfen, net zoals u dat op uw laptop zou doen. Deze website is dan responsive ingericht. Dat wil zeggen dat het webdesign automatisch wordt aangepast aan de grootte van het scherm. Op een kleine smartphone, een grote iPad of een nog groter computerscherm wordt de website telkens net wat anders weergegeven. Hierdoor ziet het er altijd goed uit.

3 x een goed boekhoudprogramma voor iPad

Als u op zoek bent naar een goed boekhoudprogramma voor iPad, zijn er verschillende boekhoudprogramma’s die u kunt overwegen. Volgens de reviews op onze website is het Silvasoft Boekhoudprogramma een goed boekhoudprogramma voor iPad. Dit goed boekhoudprogramma voor iPad is enorm uitgebreid en biedt veel extra modules, bijvoorbeeld in het kader van projectbeheer, urenregistratie en facturatie.

Een ander voorbeeld van een goed boekhoudprogramma voor iPad is Adfinity. Dit goed boekhoudprogramma voor iPad focust met name op ambitieuze Belgische kmo’s. Het biedt veel rapporterings- en automatiseermogelijkheden en men zet in op een persoonlijke begeleiding.

Ten slotte noemen onze reviewers ook Yoursminc een goed boekhoudprogramma voor iPad. Dit goed boekhoudprogramma voor iPad heeft een interface dat zich volledig aanpast aan elk device. Hierdoor kunt u dit goed boekhoudprogramma voor iPad ook gebruiken op andere tablets, smartphones en computers. Het biedt net als Silvasoft, tevens een goed boekhoudprogramma voor iPad, talloze modules die u kunt gebruiken.

28-april-2022|Blog, Boekhouding|