Gratis boekhoudprogramma

Bent u op zoek naar een gratis boekhoudprogramma? Vind en vergelijk hier alle boekhoudprogramma’s die een gratis periode van 1 jaar bieden, gratis proefaccounts aanbieden of boekhoudprogramma’s die niet veel geld kosten. Gebruik de keuzehulp om binnen enkele seconden het beste gratis boekhoudprogramma voor uw onderneming te vinden.

Gratis boekhoudprogramma

Keuzehulp

Functionaliteiten
Opzegtermijn contract
Koppelingen

Boekhoudsoftware Silvasoft

(86 reviews)9.6/10
Silvasoft boekhoudprogramma € 12,95 p/m

Eenvoudig en betaalbaar online boekhouden doet u met het boekhoudprogramma van Silvasoft. Beoordeeld met een 9,4! Probeer het 30 dagen gratis uit via de website.

Als beste getest!
Zonder limieten
Gratis overstapservice
(99 reviews)9.6/10
Eenvoudig boekhouden met e-Boekhouden.be! € 14,50 p/m

Een kleine of grote onderneming? e-Boekhouden.nl is een professionele en betrouwbare partner met meer dan 20 jaar ervaring. Je hebt geen boekhoudervaring nodig!

Btw-aangifte
Bankenkoppeling
Gratis uitproberen
(2 reviews)9.0/10
Adfinity boekhoudprogramma Vanaf € 390,- p/m

Adfinity is het boekhoudprogramma bij uitstek voor ambitieuze Belgische KMO’s en Nederlandse MKB's, die op zoek zijn naar een brede waaier aan geavanceerde functionaliteiten voor het financieel en commercieel beheer van hun organisatie.

Gebruiksgemak
Goede klantenservice
Veelzijdige software
(1 reviews)6.0/10
Allegro boekhoudprogramma € 55,00 p/m

Allegro boekhouden is geschikt voor zowel zelfstandigen als KMO’s en boekhouders en accountants.

Offline boekhouden
Inclusief helpdesk
Inclusief updates
(0 reviews)0.0/10
Integral boekhouden € 45,00 p/m

Online boekhouden met Integral is beschikbaar voor kleine zelfstandigen tot administratiekantoren.

30 dagen gratis
Btw aangifte
Aanmaningsbeheer
(3 reviews)10.0/10
(1 reviews)10.0/10
(4 reviews)10.0/10
(6 reviews)9.3/10
(0 reviews)0.0/10
(0 reviews)0.0/10
(0 reviews)0.0/10

Gratis boekhoudprogramma

Gratis boekhoudprogramma

Gratis boekhoudprogramma

Er zijn veel gratis boekhoudprogramma’s te vinden. Denk dan onder andere aan Manager.io, Speedbalance, GnuCash, FrontAccounting, WinBank, osFinancials of diverse gratis Excel templates. Het voordeel van een gratis boekhoudprogramma is dat je geen geld hoeft te investeren in een boekhoudprogramma. Maar er zijn ook diverse nadelen aan een gratis boekhoudprogramma. Hieronder zullen we deze nadelen benoemen:

  • Een gratis boekhoudprogramma is vaak niet zo gebruiksvriendelijk. De makers van de software verdienen niks, dus zijn ze ook niet gefocust op de beste gebruikservaring voor ondernemers.
  • Een gratis boekhoudprogramma is vaak ook niet zo uitgebreid. Automatische btw-aangifte, het berekenen van de jaarlijkse klantenlisting, een overzicht voor de IC-opgave etc. zit vaak niet verwerkt in een gratis boekhoudprogramma. Hier moet u alles zelf uitrekenen.
  • Een gratis boekhoudprogramma biedt vaak geen support / helpdesk aan. Wilt u online boekhouden dan moet u dit helemaal zelf uitzoeken. Weet u niet alles af van boekhouden? Kies dan niet voor een gratis boekhoudprogramma.

In de lijst hierboven vindt u boekhoudprogramma’s die gratis (proef)periodes aanbieden of zeer laag geprijsd zijn. Hier betaalt u dus niet veel om van hun programma gebruik te mogen maken, echter u ervaart wel alle voordelen van een betaald boekhoudprogramma, namelijk dat het programma vaak erg gebruiksvriendelijk is, u alle verplichte boekhoudkundige verrichtingen met één druk op de knop kunt doen en mocht u er niet uitkomen dan bieden betaalde programma’s allemaal (meestal gratis) handleidingen en een supportdesk aan die u op weg helpen.

Tags: gratis boekhoudprogramma | boekhoudprogramma gratis | gratis boekhoudpakket | gratis boekhouden | gratis online boekhouden