CRM

Vind en vergelijk op deze pagina alle CRM systemen in België en vraag gratis proefaccounts aan! Gebruik de keuzehulp om binnen enkele seconden het beste CRM systeem voor uw onderneming te vinden.

CRM

Keuzehulp

Functionaliteiten
Extra mogelijkheden
Opzegtermijn contract

CRM software Silvasoft

(86 reviews)9.6/10
Silvasoft CRM software € 3,95 p/m

Eenvoudig en betaalbaar uw relaties beheren doet u met het CRM systeem van Silvasoft.

Ongelimiteerd
Inclusief app
30 dagen gratis
(1 reviews)6.0/10
(0 reviews)0.0/10
(3 reviews)10.0/10
(4 reviews)10.0/10
(99 reviews)9.6/10
(6 reviews)9.3/10
(2 reviews)9.0/10
(0 reviews)0.0/10
(0 reviews)0.0/10
(0 reviews)0.0/10

CRM

CRM

Wat is CRM?

Customer relationship management oftewel CRM is een Engelstalige benaming voor klantrelatiebeheer ook wel relatiebeheer of verkoopbeheer genoemd. Dit gaat dus over de manier waarop een organisatie de relatie en de interactie met deze relatie beheert. Vaak wordt dit gedaan met een CRM systeem. Het doel van zo’n CRM systeem is het verbeteren van de omgang met zakelijke relaties. Door alles via het CRM systeem te laten lopen houdt r grip op je klanten en de contact die u met deze klanten heeft gehad.

CRM systemen uitzoeken en vergelijken

Op deze website tonen we diverse CRM systemen. Via de filter kunt u een CRM systeem zoeken dat het beste past bij uw onderneming. Heeft u er één gevonden? Vraag dan een gratis proefaccount aan, zodat u goed kunt testen of het CRM systeem bij u past. Let ook op de reviews. Daarmee kunt u een goed beeld krijgen van de gebruikerservaringen van andere ondernemers.

Tags: CRM | CRM systeem | CRM software | Online CRM | Relatiebeheer | Relatiebeheer software | Online relatiebeheer