CRM software

Vind en vergelijk hier alle CRM software in België en vraag gratis proefaccounts aan! Gebruik de keuzehulp om binnen enkele seconden de beste CRM software voor uw onderneming te vinden.

CRM software

Keuzehulp

Functionaliteiten
Extra mogelijkheden
Opzegtermijn contract

CRM software Silvasoft

(86 reviews)9.6/10
Silvasoft CRM software € 3,95 p/m

Eenvoudig en betaalbaar uw relaties beheren doet u met het CRM systeem van Silvasoft.

Ongelimiteerd
Inclusief app
30 dagen gratis
(1 reviews)6.0/10
(0 reviews)0.0/10
(3 reviews)10.0/10
(1 reviews)10.0/10
(4 reviews)10.0/10
(99 reviews)9.6/10
(6 reviews)9.3/10
(2 reviews)9.0/10
(0 reviews)0.0/10
(0 reviews)0.0/10
(0 reviews)0.0/10

CRM software

CRM software

Bent u op zoek naar (online) CRM software om uw relaties en de communicatie omtrent relaties op een eenvoudige wijze bij te kunnen houden? Grote kans dat u door de bomen het bos niet meer ziet! Er is zo veel verschillende CRM software op de markt dat het absoluut niet eenvoudig is om de juiste CRM software te vinden voor uw onderneming.

CRM software vergelijken

Op deze website tonen we diverse CRM software. Via de filter kunt u CRM software zoeken dat het beste past bij uw onderneming. Heeft u een goed software pakket gevonden? Vraag dan een gratis proefaccount aan, zodat u goed kunt testen of de CRM software bij u past. Let ook op de reviews. Daarmee kunt u een goed beeld krijgen van de gebruikerservaringen van andere ondernemers.

Beste CRM software?

Wat is nu de beste CRM software? Dat is heel subjectief. Dit hangt af van uw budget en uw wensen. Er is veel aanbod, echter ieder bedrijf is verschillend. Sommige CRM systemen richten zich op een bepaalde branche, waar andere CRM software juist weer generiek is ingericht. Sommige software richt zich ook enkel op CRM, waar andere oplossingen juist veel meer mogelijkheden bieden zoals facturatie, sales of projectadministratie. Gebruik de filters op deze website om snel de beste CRM software te vinden voor uw wensen.

CRM software België

Hoewel de meeste CRM software niet heel erg gebonden is aan een land of wetgeving, kan het toch helpen om te kijken of de software actief is in de Belgische markt. Voor bepaalde koppelingen met Belgische overheidsdiensten of koppelingen andere Belgische software (zoals boekhoudsoftware) kan het wel heel nuttig zijn als het pakket zich richt op de Belgische markt. Op deze website vergelijken we enkel Belgische aanbieders, of aanbieders die in elk geval geschikt zijn voor de Belgische wet- en regelgeving.

Goedkope CRM software

CRM software hoeft niet duur te zijn! Dit is uiteraard afhankelijk van de software die u kiest en wat u allemaal wilt gebruiken. Voor de meeste online CRM software betaald u een goedkoop maandtarief waar u ook nog eens maandelijks vanaf kunt. Weinig financiële verplichtingen dus! Tip: op deze website kunt u de  CRM software ook filteren en sorteren op prijs!

Recente CRM blogs