Hoi, wij zijn Cloudhints!

Cloudhints.be helpt Belgische zelfstandigen bij het vinden van bedrijfssoftware. Met ons platform kan snel software gevonden en vergeleken worden dat aansluit bij uw wensen.

Boekhoudprogramma

Waarom Cloudhints?

U vraagt zich wellicht af, waarom zou ik Cloudhints gebruiken en niet gewoon zelf op bijvoorbeeld Google zoeken naar software aanbieders. Cloudhints biedt veel toegevoegde waarde om u veel sneller te laten slagen in uw zoektocht. Zo kunt u bij Cloudhints:

  • Razendsnel software filteren met behulp van keuzelijsten. U vinkt aan welke functies u nodig heeft en u ziet direct welke software overblijft!
  • De software die aansluit bij uw wensen in 1 overzicht vergelijken op prijs en gebruikerswaardering.
  • Rekenen op 100% onafhankelijkheid en 100% geverifieerde klantbeoordelingen!

Cloudhints België

U bevindt zich op Cloudhints.be. Hier vergelijken we enkel en alleen software geschikt voor de Belgische markt en wetgeving. Zo maakt u zeker weten de goede keuze. België lijkt vaak veel op Nederland, maar op het gebied van wet- en regelgeving rondom bijvoorbeeld boekhouding is het een wereld van verschil. Op Google stoot u snel op Nederlandse pakketten, maar in praktijk blijken die vaak niet geschikt voor de Belgische regelgeving. Met Cloudhints.be hoeft u zich hier in elk geval geen zorgen om te maken!