CRM systemen

Vind en vergelijk hier alle CRM systemen in België en vraag gratis proefaccounts aan! Gebruik de keuzehulp om binnen enkele seconden het beste CRM systeem voor uw onderneming te vinden.

CRM systeem

Keuzehulp

Functionaliteiten
Extra mogelijkheden
Opzegtermijn contract

CRM software Silvasoft

(86 reviews)9.6/10
Silvasoft CRM software € 3,95 p/m

Eenvoudig en betaalbaar uw relaties beheren doet u met het CRM systeem van Silvasoft.

Ongelimiteerd
Inclusief app
30 dagen gratis
(1 reviews)6.0/10
(0 reviews)0.0/10
(3 reviews)10.0/10
(4 reviews)10.0/10
(99 reviews)9.6/10
(6 reviews)9.3/10
(2 reviews)9.0/10
(0 reviews)0.0/10
(0 reviews)0.0/10
(0 reviews)0.0/10

CRM systeem

CRM systeem

Bent u op zoek naar een CRM systeem om uw relaties en de communicatie omtrent relaties op een eenvoudige wijze bij te kunnen houden? Grote kans dat u door de bomen het bos niet meer ziet! Er zijn zo veel verschillende CRM systemen op de markt dat het absoluut niet eenvoudig is om het juiste CRM systeem te vinden voor uw onderneming.

CRM systemen vergelijken

Op deze website tonen we diverse CRM systemen. Via de filter kunt u een CRM systeem zoeken dat het beste past bij uw onderneming. Heeft u er één gevonden? Vraag dan een gratis proefaccount aan, zodat u goed kunt testen of het CRM systeem bij u past. Let ook op de reviews. Daarmee kunt u een goed beeld krijgen van de gebruikerservaringen van andere ondernemers.

Eenvoudig CRM systeem

Er zit veel verschil in de eenvoud van de CRM systemen. Zo zijn er zeer geavanceerde systemen met heel veel mogelijkheden, of hele eenvoudige systemen. Het is net wat u nodig heeft. Wilt u bijvoorbeeld nieuwsbrieven versturen? Of wilt u een sales proces automatiseren (zoals automatische opvolging van leads)? Wilt u enkel basis gegevens opslaan, of juist veel extra gegevens specifiek voor uw type relaties? De mogelijkheden verschillen per pakket. Vergelijk daarom goed de verschillende systemen en kies een eenvoudig CRM systeem dat bij u past!

CRM systeem België

Hoewel een CRM systeem vrij generiek is en niet heel erg gebonden aan een land of wetgeving, kan het toch helpen om te kijken of de software actief is in de Belgische markt. Voor bepaalde koppelingen met Belgische overheidsdiensten of koppelingen met Belgische boekhoudsoftware of facturatiesoftware kan het wel heel nuttig zijn als het pakket zich richt op de Belgische markt. Op deze website vergelijken we enkel Belgische aanbieders, of aanbieders die in elk geval geschikt zijn voor de Belgische wet- en regelgeving.

Goedkoop CRM systeem

Een CRM systeem hoeft niet duur te zijn! Er zijn prijzige (internationaal bekende) systemen, maar er zijn ook zeer complete en geschikte oplossingen welke al vanaf enkele euro’s per maand af te nemen zijn. De prijzen lopen vaak op als u met meerdere gebruikers in dezelfde administratie wilt werken, of als u meer functies wilt gebruiken. Vaak betaald u een goedkoop maandtarief waar u ook nog eens maandelijks vanaf kunt. Weinig financiële verplichtingen dus! Tip: op deze website kunt u CRM systemen ook filteren en sorteren op prijs!

Tags: CRM | CRM systeem | CRM software | Online CRM | Relatiebeheer | Relatiebeheer software | Online relatiebeheer