Wat is het beste boekhoudprogramma voor Mac?

Als u een Mac-computer hebt, is het belangrijk dat u goed let op de compatibiliteit van softwareprogramma’s. Niet elk programma is namelijk geschikt voor gebruik op een Mac-computer. Dat heeft te maken met het macOS-systeem waar de computers van Apple op draaien. Gelukkig zijn er steeds meer aanbieders die hun software aan dit systeem aanpassen, onder andere door de toenemende populariteit ervan. Wij leggen een aantal dingen voor u uit en helpen u bij het vinden van het beste boekhoudprogramma voor Mac.

Het beste boekhoudprogramma voor Mac bevindt zich in de cloud

In principe is er geen wezenlijk verschil tussen boekhoudprogramma’s voor Windows-computers en programma’s voor Mac-apparaten. Op esthetisch vlak zijn er soms wel verschillen, maar dat heeft veel te maken met de soft- en hardware die de interfaces mooier doen ogen. Er zijn verschillende aanbieders van goede boekhoudsoftware voor Mac, software die lokaal te installeren is. Persoonlijk vinden wij dit echter niet de beste boekhoudsoftware voor Mac. Dat heeft vooral te maken met onze voorkeur voor cloudoplossingen.

Dankzij cloudoplossingen is het niet langer nodig om de software te installeren en heeft u altijd en overal toegang tot het boekhoudpakket, op voorwaarde dat u over een internetverbinding beschikt. De boekhoudomgeving is eenvoudigweg te bereiken met behulp van een webbrowser. Het maakt daarbij niet uit op welk besturingssysteem uw computer draait of welke webbrowser u gebruikt, want u kunt steeds aan uw boekhoudpakket. Hierdoor is het beste boekhoudprogramma voor Windows dus ook het beste boekhoudprogramma voor Mac en vice versa. Op basis van de gemiddelde quoteringen van onze reviewers geven we aan wat het beste boekhoudprogramma voor Mac is en noemen we ook twee goede alternatieven.

Beste boekhoudprogramma voor Mac: Silvasoft

Silvasoft administratie software

Als u het aan onze reviewers vraagt, is Silvasoft het beste boekhoudprogramma voor Mac. Het boekhoudprogramma van Silvasoft is als beste getest door onze reviewers en biedt een heel complete oplossing. Ook als u meer wil doen dan alleen boekhouden en bijvoorbeeld op zoek bent naar een geïntegreerde CRM-oplossing is Silvasoft het beste boekhoudprogramma voor Mac. Een extra voordeel van het beste boekhoudprogramma voor Mac is de gratis overstapservice, terwijl u het beste boekhoudprogramma voor Mac ook nog eens dertig dagen lang gratis kunt uitproberen.

Klik hier voor meer info over het beste boekhoudprogramma voor Mac.

Tweede beste boekhoudprogramma voor Mac: Yoursminc Online

Boekhoudprogramma Yoursminc

Volgens onze reviewers is het tweede beste boekhoudprogramma voor Mac Yoursminc Online. Ook bij Yoursminc Online heeft u voortdurend inzicht in uw administratie, waar u ook bent. U gebruikt het onder meer om te factureren en voor uw btw-aangifte, maar bijvoorbeeld ook voor het beheren van projecten en voor het budgetteren. Een belangrijk pluspunt is de mogelijkheid om eigen factuurlay-outs te gebruiken.

Klik hier voor meer info over het tweede beste boekhoudprogramma voor Mac.

Derde beste boekhoudprogramma voor Mac: WinBooks on Web

Boekhoudprogramma van Winbooks

Volgens de reviews op deze website is WinBooks on Web het derde beste boekhoudprogramma voor Mac. Dit is een nieuwe beheertoepassing voor boekhoudbeheer en biedt ook heel wat mogelijkheden op het gebied van commercieel beheer. Het is een zeer goede allrounder die ook geschikt is voor kleinere bedrijven die ook behoeften hebben op het gebied van commerciële opvolging. Het is net iets duurder dan de vorige twee pakketten, maar het biedt veel nuttige mogelijkheden.

Klik hier voor meer info over het derde beste boekhoudprogramma voor Mac.

25-januari-2022|Blog, Boekhouding|