De beste tijdregistratie-apps voor iPhone

Als zelfstandige is het belangrijk dat u correct uw uren kunt bijhouden. Alleen zo kunt u eerlijk factureren. Daarnaast krijgt u beter zicht op hoeveel tijd bepaalde acties innemen. Plannen wordt eenvoudiger en u zult ook eenvoudiger offertes kunnen opstellen. Er bestaan verschillende oplossingen voor tijdregistratie, zowel online als offline. Het makkelijkste is echter wanneer u via uw smartphone uw uren bijhoudt. Heeft u een iPhone? Wij gingen voor u op zoek naar de beste tijdregistratie-apps voor iPhone.

Gratis tijdregistratie-apps voor iPhone

In de App Store vindt u talloze gratis apps voor de iPhone. Onze favoriet is de app Harvest. Deze app werd speciaal ontwikkeld voor zakelijke gebruikers. U kunt dan ook verschillende projecten aanmaken en ze meteen koppelen aan specifieke klanten. U houdt de tijd bij per project en u volgt ook individuele taken die u vervolgens timet. Het is zelfs mogelijk om het te factureren bedrag automatisch te berekenen, terwijl u meteen ook eventuele onkosten ingeeft.

De app Harvest is zeker een goede tijdregistratie-app voor de iPhone, maar is wel Engelstalig. Indien u op zoek bent naar een Nederlandstalig alternatief raden wij dan weer de app atWork aan. De functionaliteiten zijn min of meer hetzelfde als bij Harvest en het is zelfs geschikt voor gebruik door werknemers.

Hoewel deze apps in principe gratis te installeren zijn, zijn de gratis mogelijkheden wel beperkt. Bij Harvest kunt u slechts twee gratis projecten aanmaken en dient u vervolgens wel te betalen. En bij atWork bent u al snel verplicht om extra betalende modules aan te schaffen. Het woord gratis kunt u dus zeker met een korreltje zout nemen.

Betalende tijdregistratiesoftware

Bovenstaande apps hebben het nadeel dat u vaak nog steeds het een en ander handmatig moet verwerken. Er zijn echter ook professionele oplossingen waarmee u meteen een koppeling voorziet met uw boekhoud- of facturatiesoftware. Verschillende leveranciers van tijdregistratiesoftware bieden daarbij meteen ook een mobiele app aan. Het gaat om betalende abonnementen die u al afneemt voor zo’n vier euro per maand, waardoor ze in de praktijk vaak goedkoper zijn dan de ‘gratis’ tijdregistratie-apps die u in de App Store vindt.

Wat ons betreft kunnen wij TimeChimp en Silvasoft Tijdregistratiesoftware aanraden. Volgens de reviews op deze website blijkt vooral de tijdregistratiesoftware van Silvasoft een aanrader te zijn. Ook wij vinden het een heel gebruiksvriendelijke app waarmee u eenvoudig uren registreert, overwerk bijhoudt en uw werktijden configureert. Voor het personeel is dit eveneens een handige app waarbij u als manager inzage houdt. Onder andere de configuratie van dienstregelingen, ook op individueel niveau, is zeer eenvoudig.

Vind eenvoudig de beste tijdregistratie-app voor iPhone

Wat voor u de beste tijdregistratie-app voor iPhone is, is afhankelijk van uw eigen voorkeuren. Wilt u bijvoorbeeld ook over een aantal HR-tools beschikken? Is het belangrijker dat u kunt rapporteren? Of wilt u de tijdregistratie-app met uw facturatiesoftware koppelen? Maak gebruik van onze handige vergelijkingstool voor tijdregistratiesoftware en vindt de beste tijdregistratie-app voor iPhone.

9-april-2020|Blog, Urenregistratie|